NeuroLab je centar koji nudi jedinstveni način rada na sebi. Kroz usluge neurofeedback terapije po Othmerovoj metodi, savjetovanja, tretmana po principu znanstveno utemeljene kognitivno-bihevioralne terapije, Tomatis terapije te psihoedukacije poboljšavamo kvalitetu života i zdravlja naših klijenata.

NeuroLab je mjesto namijenjeno širokoj populaciji koja želi bolje razumjeti sebe, unaprijediti svoje mentalno zdravlje i postići željenu promjenu.


Andrea Retih

U NeuroLabu Vas čeka Andrea Retih, psihologinja, neurofeedback terapeutkinja po Othmerovoj metodi i edukantica iz kognitivno-bihevioralne psihoterapije. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Osijeku s odličnim uspjehom te je dobitnica Rektorove nagrade. Ima višegodišnje iskustvo u radu s djecom i odraslima u sustavu socijalne skrbi, kao i individualnom i partnerskom savjetovanju. Unazad 9 godina bavi se problemima mentalnog zdravlja djece i odraslih. 

Od 2017. godine obrazuje se za psihoterapeuta iz područja kognitivno-bihevioralne terapije kako bi postojećim i novim klijentima pružila što kvalitetniju uslugu i profesionalniji pristup. Redoviti je polaznik brojnih edukacija i konferencija iz područja psihologije.

Od 2018. godine u svoj klinički rad uvodi neurofeedback terapiju po Othmerovoj metodi nakon što je završila edukaciju pri krovnoj organizaciji EEG Info Europe sa sjedištem u Njemačkoj, a u 2023. godini uvodi i Tomatis terapiju nakon završetka edukacije pri organizaciji TOMATIS DEVELOPPEMENT S.A. sa sjedištem u Luxemburgu.

Članica je Hrvatske psihološke komore (HPK) , Hrvatskog udruženja za bihevioralno-kognitivne terapije (HUBIKOT) i Hrvatske obrtničke komore (HOK).