Neurofeedback terapija

– znanstveno dokazan način kojim se poboljšava  način funkcioniranja mozga kroz intenzivan trening mozga pomoću medicinskog aparata koji analizira aktivnosti moždanih valova i pretvara ih u korisne povratne informacije (feedback) pomoću kojih se mozak uči boljoj samoregulaciji

Savjetovanje i tretman

– proces psihičkog osnaživanja osobe koja se suočava s poteškoćama s kojima se teško sama nosi

-provodi se s ciljem postupnog prevladavanja problema i postizanja većeg životnog zadovoljstva

-u NeuroLabu tretmanski rad s klijentima se bazira na postavkama znanstveno utemeljenog psihoterapijskog pravca- kognitivno-bihevioralne terapije (KBT)Usluge za organizacije

– procjena prilikom izbora/selekcije novih radnika

– periodična i izvanredna testiranja

– anti-stres programi za zaposlenike (neurofeedback trening i savjetovanje)


UVJETI KORIŠTENJA USLUGA

*Za uključivanje u terapijski rad u NeuroLab-u s klijentom (i roditeljima ukoliko se radi o malodobnom djetetu) potrebno je obaviti prvi, inicijalni susret i kratku procjenu trenutnog stanja. Ako se radi o djetetu, prvo se obavlja razgovor s roditeljima bez prisutnosti djeteta, a potom se ugovara termin susreta s djetetom. Svrha inicijalnog susreta je međusobno upoznavanje, izlaganje problema / poteškoća zbog kojih se klijent javio, gruba procjena izražene simptomatologije kao i davanje smjernica i preporuka za daljnji rad.

*Mišljenje psihologa izdaje se pisanim putem isključivo kod obavljene psihološke obrade koja uključuje intervju i pismeno testiranje. Navedeno nije obuhvaćeno u inicijalnoj procjeni/ prvom dolasku.

    *Plaćanje usluga vrši se gotovinom. Paketi se plaćaju unaprijed u punom iznosu s početkom prvog tretmana u paketu.

   *Molimo da budete ljubazni i odgovorni te da se pridržavate dogovora prilikom zakazivanja termina dolaska. Eventualnu spriječenost na dolazak u zakazani termin javite dva dana ranije kako bismo Vaš termin mogli prepustiti drugoj osobi. Ukoliko ne dođete na dogovoreni susret ili isti ne otkažete 24 sata ranije, susret će se smatrati održanim te ga je potrebno platiti u punom iznosu. Zato Vas svakako molimo da vodite računa o ugovorenim terminima kako bismo izbjegli nepotrebna plaćanja neodržanih susreta. Uplatu za propušteni termin uplaćuje se na :

IBAN: HR6023400091160556328

Opis plaćanja: Ime i prezime

Model: 00 i unesite datum uplate

Dokaz o uplati pošaljite na mail: info@neurolab.hr

Po obavljenoj uplati ispostavit ćemo Vam račun putem e-maila.